Als amants del millor Rock, benvinguts al “Karma”!

La discoteca Karma va obrir les seves portes un 31 de decembre de 1978 i des de llavors s’ha consagrat com la millor sala de rock de Barcelona. El “karma” està situat al centre de Barcelona, dins l’encantadora Plaça Reial, centre neuràlgic de la festa nocturna de Barcelona.

Sempre fidel al seu estil canalla, rocker i underground, amb molts anys d’experiència, de bona música i bon ambient que la diferencien de qualsevol altra Discoteca i Bar de Barcelona. El millor revival de tots els temps amb la millor música de Rock, Rock & Roll, Pop, Soul, Blues, Hard Rock, Indie i Heavy Metal des dels anys 60 fins a l’actualitat. 38 anys en actiu ho avalen!

Per als més matiners, el Bar amb terrassa obre les seves portes cada dia a les 12:00, i no les tanca fins a les 03:00.

Per als més noctàmbuls, la sala rockera arrenca els seus motors i els manté a tot gas de dimarts a dissabte de 00:00-05:00 (i cremant les seves bobines fins les 06:00am Divendres, Dissabtes i les vigílies de festius).

L’objectiu del Karma és oferir una bona música, un bon servei i el millor ambient per tal d’obtenir la millor festa nocturna de la ciutat cada nit.

Us esperem al Karma!